Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En dröm för choklad­älskare

/

Annons

Småkakor med choklad i brukar vara populära. Vilken choklad du vill ha är ju en smaksak, det går bra med både mörk eller ljus choklad, och vill du i stället ha vit går det också bra. Eller varför inte en choklad med smak i, till exempel mintchoklad.

Hur många kakor du får ut av receptet beror på hur stora du gör dem. Vill du ha dem gigantiska, typ USA-storlek, blir det förstås inte så många. Men vill du i stället ha dem små får du massor. Jag gjorde mina i lagom storlek och fick då drygt 35 stycken.

Men kom ihåg att inte klicka ut dem för tätt, eftersom de flyter ut en del. Och låt dem sedan kallna helt på plåten. Naturligtvis går kakorna bra att frysa in, för att sedan tas fram en stund innan kaffet är klart.

Du glömmer väl inte att du gärna får skicka in ditt favoritrecept till mig, så provbakar jag detta och publicerar sedan recept och bild i tidningen.

Mer läsning

Annons