Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Entrecôte Café de Paris

Annons

För 4 personer
4 skivor entrecôte
smör och rapsolja till stekning
Till aromsmöret:
100 g osaltat smör
1 msk rödvinsvinäger
1 1/2 msk finhackad persilja
1 1/2 msk finhackad gräslök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk curry
1 tsk dragon
1 tsk worcestershiresås
2 ansjovisfiléer
1 msk inlagd kapris
1 tsk paprikapulver
1 msk fransk matlagningssenap
Att äta till:
ugnsstekt klyftpotatis
ugnsstekta tomathalvor med rosmarin.
Blanda aromsmöret i matberedaren eller för hand i arbetsvänlig skål. Börja med kryddorna, fortsätt med smöret i omgångar.
Stek köttet, ugnsstek potatis och tomathalvor. All kryddning till köttet kommer från smöret som läggs på och får smälta ner över köttet.
dan.strandqvist@ttspektra.se

Mer läsning

Annons