Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Havre ger porösa kakor

/
  • En god och porös havrekaka med choklad i. Vill du inte ha choklad kan du istället ta russin.

Visst har vi en underbar höst! Det är ju nästan sommargrader ute och solen skiner. Härligt! Det är nästan så man inte vill vara inne och baka. Men bara nästan.

Annons

Fick du någon kanelbulle i tisdags? Det var ju Kanelbullens dag och här på redaktionen var det jag som stod för bullarna. Fattas bara annat, eller hur? Upp i ottan och satte degen och sen var det bara för arbetskamraterna att mumsa i sig till eftermiddagskaffet. Gottigott.

Den här veckan (ni blev ju utan förra veckan!) blir det ännu en lättbakad kaka. Denna gång med havregryn och choklad. Vill man inte ha choklad i går det lika bra att ha i lite russin.

Se också upp med gräddningen, det går fort mot slutet, och man vill ju inte ha brända kakor. Hur många kakor du får ut av receptet är helt beroende på hur stora du gör dem. Och naturligtvis går de utmärkt att frysa.

Har du något bra recept du vill dela med dig av, maila till helena.bjorklund@gd.se

Mer läsning

Annons