Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karins kardemummakaka blev en favorit

/

Karins kaka blev en favorit här på redaktionen. Full med kardemummasmak och jättegod till eftermiddagskaffet.

Annons

Ännu en gång vill jag passa på att tacka för de positiva reaktioner jag får och för de recept ni skickar ni.

Men ni får gärna skicka in fler favoriter och förslag på bra recept.

Den här veckan har jag fått en god kardemummakaka från Karin Mohlin i Gammelstilla. Hon poängterar vikten av att använda stött kardemumma och inte ta den färdigmalda och naturligtvis blir det mycket godare smak med en nystött kardemumma.

Karin själv använder en gammal vägghängd kaffekvarn när hon mal sina kardemummafrön. Det låter riktigt mysigt.

Och som vanligt när det gäller de flesta bakverk, går det bra att frysa in kakan, men som Karin skriver, den håller länge, om man nu kan hålla sig från att inte äta den genast!

Och efter smaktestet här på redaktionen rekommenderas denna kaka verkligen, bara toppbetyg. Tack Karin!

Mer läsning

Annons