Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vardagsgryta med korv

Annons

För 4 personer
4 portionskorvar, gärna kryddiga
1 gul lök
1 påse rotfrukter, 550 g
3 dl vatten
1 knapp msk konc. kalvfond
1 kruka färsk timjan
maizena till redning
salt och peppar
smör och rapsolja
Att äta till:
kokt potatis, bulgur eller couscous
tomater
Koka upp rotfruktsblandningen i vattnet smaksatt med kalvfond och 1/2 kruka färsk timjan.
Skär korven i strimlor. Skala och hacka löken grovt. Stek korv- och lök i lika delar smör och rapsolja. Red av skyn med maizena och vänd ner korv- och lökblandningen. Sjud allt fem minuter och smaka av med salt och peppar. Garnera grytan med färsk timjan.

Mer läsning

Annons