Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Med lite nya SD-röster från kloka medborgare, får vi en bra regering och hjulen börjar rulla igen

Annons

Den 6 november kommer Å.A. med nya ovederhäftiga synpunkter om valet och framtida regeringsbildning. Den 9 november angriper han också mina synpunkter som publicerades den 6 november. Han kan dessutom inte acceptera att någon har röstat på SD!

Framtida regeringsbildning försöker Å. A. framställa som en nödvändig anställningsintervju. Det vansinniga i det resonemanget märker nog de flesta. Har man som jag varit ansvarig för hundratals anställningsintervjuer framgår det mycket tydligt.

Anställningsintervjuer har till syfte att utöver skriftlig information ge en så bra bild som möjligt av sökande och samtidigt informera om verksamheten och förväntningarna på den som skall anställas.

Å. A. påstår dock att han inte kan förstå att det kan finnas någon skillnad på människor över huvud taget. Genom ställningstagandet går han helt emot sin egen idé att hålla så kallade ”anställningsintervjuer” inför regeringsbildningen.

På Å. A.s fråga om vilka idéer som Socialdemokraterna och Moderaterna försökt att stjäla från SD är svaret enkelt: Skärpt gränskontroll och att personer som kommit till hit utan att ha flyktingstatus skyndsamt skall utvisas.

Å. A. ifrågasätter mitt påstående att vid ett extra val skulle många lägga sina röster på det enda fungerande alternativet, det vill säga SD. Som motargument anför han att fem miljoner inte skulle göra det. Ytterligare ett suspekt påstående! Med lite nya SD-röster från kloka medborgare, får vi en bra regering och hjulen börjar rulla igen.

Lasse i Gatan

Se hur regeringsförhandlingarna har gått – inte särskilt bra utan SD

Jag kan inte samarbeta med människor som gör skillnad på människor – kan du?

Mer läsning: Sverige står inte vid ruinens brant

Vad är det för trams att SD är mobbade?

Nej, SD är inte ett demokratiskt parti

Kort sagt om missiler, Kastets skola, valet, Systembolaget och regionen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare