Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inte Marinfestivalens fortsättning

Några timmar efter dagens radioinspelning av Svensktoppen väntar Linda Friberg på att få visa upp sig. Linda från Gävle vann den regionala tävlingen i samband med juli månads Sommarkväll och får idag besked om det blir Svensktoppen nästa för hennes del eller om det är färdigtävlat. Hur som helst, Linda ska uppträda och det ska också fjolårets vinnare i ”Svensktoppen Nästa”, David Björk från Sandviken. detta tillsammans med Ulrika Beijer och Radio Gävleborgs så kallade Sommarorkester. Klockan 18.15 på Sjörövarscenen är det som gäller.

... The Views på Sjörövarscenen. Den kritikerrosade gruppen från Söderhamn som vann senaste regionsfinalen i Musik Direkt ska spela direkt efter ovanstående händelse, start omkring 19.15.

... Itchy Daze från Hofors. För två år sen vann bandet SR Gävleborgs Musikpris och sedan dess har en hel del hänt. Ninetone Records har signat bandet och albumet ”Daze of Our Lives” har rönt en hel del uppmärksamhet med bland annat medverkan i tv.

... VM i friidrott. Herrarnas 100 m–final i morgon kväll (21.35 i TV4) lär bli något i hästväg. Jag säger bara Usain Bolt!