Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandel och bråk under helgen

I Hofors blev en 15-årig pojke kidnappad, indragen i en bil och misshandlad på fredagskvällen. På söndagskvällen blev en 19-åring slagen sedan han stoppat en bil och hoppat upp på motorhuven. Däremellan hotades en 16-åring med kniv intill bussterminalen.

Bessemerfest i Hofors, Sandvikendagarna och arenainvigning i Sandviken i kombination med ett strålande försommarväder bidrog säkert till att helgen blev ganska stökig med en hel del misshandel och fylleri.

På fredagskvällen blev en 15-årig pojke i Hofors indragen i en bil av okända personer. Han fick en bindel för ögonen och blev slagen och sparkad. Till sist blev han avsläppt vid Folkets hus där en kvinna hjälpte honom att larma polisen. Händelsen inträffade mellan klockan 21 och 22.30.

I söndags kväll fick en 19-åring från Hofors för sig att han skulle stoppa en bil när han stod utanför Restaurang Mona Lisa i Hofors. När bilen stannade hoppade han upp på motorhuven. Bilens ägare vände och kom tillbaka. Han klev ur, tog tag i 19-åringen och dunkade hans huvud i motorhuven samtidigt som han gav honom knytnävsslag i ansiktet. 19-åringen var medvetslös en kort stund och fick uppsöka sjukhus.

En 18-åring greps på natten mot lördag sedan han, som GD uppgav redan i söndagstidningen, tryckt en kniv mot halsen på en 16-årig pojke.

Vid ett bråk utanför kiosken på Jerntorget natten mot söndagen blev flera ungdomar slagna av en 18-åring från Sandviken. Två 16-åriga pojkar fick knytnävsslag i ansiktet. När polisen som till platsen hade bråket lugnat ner sig.