Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderaten och riksdagsledamoten Margareta B Kjellin har avlidit

Hon var aktiv i Moderaterna i över 35 år. Natten till onsdagen avled riksdagsledamoten Margareta B Kjellin.

Efter en tids sjukdom har moderaten Margareta B Kjellin, från Hudiksvall, avlidit. Det meddelar partiet i ett pressmeddelande.

Under många år var Margareta B Kjellin talesperson för Moderaterna inom äldrefrågor, vilket var något hon brann för. Totalt var hon aktiv i Moderaterna i över 35 år och hon har varit både förbundsordförande för Moderaterna i Gävleborg samt riksdagsledamot sedan 2006. Hon var ordförande i Hudiksvalls kommunfullmäktige efter valet 2010.

"Maggan som hon har kallats hos oss Moderater har varit oerhört omtyckt och varit en stor förebild för många. Hon kämpade in i det sista och utförde stora insatser både i riksdagen och inom den regionala och lokala politiken. Maggan lämnar ett tomrum efter sig som blir svårt att fylla. Våra tankar går till familjen", skriver Moderaterna i Gävleborg samt riksdagskollegan Tomas Tobé i pressmeddelandet.

Margareta B Kjellin blev 68 år gammal.