Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Monk möter Peter Hallner, del 2

Annons
Är du en bra chef?

Det hoppas jag verkligen.

Vem är din chef?

Hon heter Maria och sitter i Lycksele. Hon ärchef för Region Nord. Tyvärr ska hon sluta och bli VDför Länstrafiken däruppe. Det är tråkigtför hon är en bra chef.

Vilka krav har du på dig?

Inte så stora. Verksamheten här rullarklanderfritt så jag har rätt fria tyglar. Jag ska setill att det fungerar men jag har ingen som hänger övermin axel. Det här är en rätt platt organisation.Efter Maria är det bara Sverigechefen som är övermig.

Jag har väldigt bra medarbetare här som görett otroligt bra jobb. Vi har strax under 700 anställda ilänet och har drygt 300 bussar. Så det är ettganska stort företag.

Vad gör du på fritiden?

Jag försöker motionera. Bussföraresitter ju mycket stilla så jag har ett avtal med ett friskvårdsföretagsom innebär att alla anställda får motionera gratis.Och det försöker jag också göra.

Annars är familjen absolut det som jag ägnar minfritid åt. Vi tycker om att vara ute i naturen, att åkaskidor. En fjällvecka om året är ett absolut krav.

Vad är meningen med livet?

Att känna att man betyder något förnågon annan. Det är rätt viktigt. Att man hartid till att må bra och inte en massa "måsten". Attman har tid att förverkliga sina dömmar.

Vilka är dina drömmar?

Att kunna ha en båt, kanske inte i förstahand för att segla, men något att renovera. Ett projekt.Båtar och havet har jag alltid drömt om. Att inte bonära havet är otänkbart för mig.

Har du någon båt nu?

Nej, tyvärr.

Tror du på Gud?

Inte på Gud som ett väsen. Men jag trordefinitivt på att det finns något efteråt. Omman lever här i 60-70-80 år så måste detbli något till.

Vad gör du om tio år?

Då hoppas jag att jag jobbar med samma sak.Men då bor vi i ett hus vid havet och jag har min båt.

Vad är lycka för dig?

Att jag och min familj är lyckliga ihop. Attsom i söndags se grabben ta sin första stapplande stegpå skridskor, det var en stor händelse för mig.Att se honom växa upp, det är jättestort.

Mer läsning

Annons