Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moradis viktiga mål avgjorde

– Tre otroligt viktiga poäng.
Ja, visst kan vi hålla med GH:s Mats Mossberg om det efter att hans GH vunnit över Avesta i går med 2–1.

Annons

Annars började hemmalaget matchen darrigt med ett flertal felpassningar och ett bollmottagande som inte existerade vilket gjorde att Avesta redan i den sjätte minuten kunde ta ledningen efter lagets andra hörna.

Men sedan tog GH över.

Erik Steen klippte in kvitteringen i första halvlekens sista minut och dessförinnan hade duktiga ytterbacken Daniel Thelén ett skott som tog i utsidan av stolpen.

- En riktig laginsats av grabbarna och många var bra se bara på Mohammed Moradi som körde skiten ur sig och motståndarförsvaret och sedan tar ett byte bra´, fortsatte Mossberg.

I den andra halvleken visade GH upp ett spel som måste vara säsongens bästa och Avesta får vara nöjda med att det bara blev en uddamålsförlust då GH skapade ett flertal chanser till ett ledningsmål, bland annat hade Dzevad Glibo ett lobbskott som tog i överliggaren.

Det rättvisa segermålet kom då det återstod 26 minuter att spela och målskytt var Mohammed Moradi.

I GH var det många som var bra denna eftermiddag och det var kul att se unga västerbacken Daniel Thelén spela så moget och bra.

– Laget börjar funka nu så flera poäng lär flyta in, avslutade Mossberg.

Och vi håller med, spelar de rödsvarta sån här fotboll i fortsättningen kommer laget att avancera i tabellen och visst är laget lite för bra för att harva kring nedflyttningsstrecket.

G/HAMMARBY–AVESTA 2–1 (0–1)

Målen: 0–1 (6) Henrik Lindholm, 1–1 (45) Erik Steen, 2–1 (64) Mohammed Moradi.

Domare: Lars-Edrik Andersson, Uppsala.

Hörnor: 12–3.

Publik: 29.

G/H:s tre stjärnor

Erik Björk, bHHH

Mohammed Moradi, fHH

Daniel Thelén, bH

CHRISTER DAHLQVIST