Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart med rally-SM i Sandviken

Nu är det klart.
Sandvikens Motorklubb kommer att arrangera en av deltävlingarna i 2012 års Rally-SM och tävlingen kommer att arrangeras fredag-lördag 17-18 februari.

Annons

Tävlingen blir en av två vintertävlingar i nästa års Rally-SM, därtill kommer det också att arrangeras fyra stycken sommartävlingar.

Det är inte bara klart från Svenska Bilsportförbundet, utan det är även klart att klubben får använda Göransson Arena som tävlingscentra.

– Klubben har flera nya idéer som håller på att arbetas fram inför denna tävling, säger blivande tävlingsledaren Kalle Andersson, och dessa nyheter kommer att presenteras i höst.

– Klart är i alla fall att serviceplatsen kommer att bli inomhus på Göransson Arena liksom det var när vi senast arrangerade en deltävling i Rally-SM, 2010. Detta var mycket uppskattat av förare/kartläsare och framför allt deras mekaniker, avslutar Kalle Andersson.

Rafalski slutar – nobbar 40 miljoner

ishockey. Pengar är inte allt. I alla fall inte för Detroits backstjärna Brian Rafalski. Trots ett år kvar på kontraktet, värt 40 miljoner kronor, slutar Rafalski med ishockeyn.

– Beslutets togs av mig och min fru för ungefär två månader sedan. Vi diskuterade länge, vägde in olika faktorer i våra liv och i slutänden var vi tvungna att prioritera, säger han till NHL:s hemsida.

Mer läsning

Annons