Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De ska spela på två festivaler i Tjeckien

/

Elektroniska och audiovisuella pop/rockgruppen Baron Bane från Gävle och delvis Stockholm åker inför kommande midsommarhelg till Tjeckien för att uppträda på två (2) festivaler under samma dag!

Annons

Bandet är bokat att uppträda på festivalen United Islands i Prag, samt dess mindre variant, en timme utanför huvudstaden, i staden Pilsen.

Det blir en hektisk dag då spelningarna är förlagda bara med några timmars mellanrum. Detta blir Baron Banes tredje visit till Prag och bandet säger på sin Facebook-sida att de älskar den tjeckiska huvudstaden och att det ska bli spännande att göra något så ovanligt som att spela på två festivaler samma dag.

Det var i samband med releasen av Baron Banes andra album ”LPTO”, som gick in på en 32:a plats på den svenska albumlistan, som.gruppen gjorde två gig i Tjeckien och även releasespelningar i såväl Gävle som Stockholm och Uppsala.

i anslutning till singeln ”Echoes” släpptes en 3D-video där glasögonen bifogades singelplattan. Baron Bane är i övrigt redo för att spela in uppföljaren till 2011 års ”LPTO” med en singel som försmak i höst.

Mer läsning

Annons