Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Death Destruction följer med In Flames till Gävle

/

Efter en lång höstturné på Europas vägar med Hammerfall åker metalbandet Death Destruction ut på klubbturné med In Flames i april nästa vår. Turnén avslutas på ­Maxim i Gävle den 25 april.

Annons

I höstas släppte bandet från Göteborg, som spelade på Getaway Rock Festival i Gävle förra året, det självbetitlade debutalbumet på Columbia, Sony Music. Det spelades in i In Flames IF Studios och producerades av Roberto Laghi (In Flames, Hardcore Superstars m fl.). Det gick rakt in på topplistans 14:e plats.

Death Destruction består av medlemmarna Jimmie Strimell (även i Dead By April), Jonas Ekdahl (trummor, tidigare i Evergrey), Henrik Danhage (gitarr, tidigare i Evergrey) och Fredrik Larsson (bas, även i HammerFall).

Trycket på biljetterna till Gävlekonserten var enormt och de såldes slut redan på morgonen. Jacob Westin på Maxim - Nöjesstationen kommenterar: ”Bara att vi blev en av de utvalda platserna för denna turné kändes enormt stort. Att sedan vara med om denna anstormning av människor som vill köpa biljetter är överväldigande. Det känns som vi nu etablerat Maxim som en av de stora klubbscenerna i landet”

Maxim ser nu över möjligheten att öka kapaciteten på lokalen. ”Vi kommer sätta oss ned i veckan med fastighetsägaren och se över hur vi kan få till mer nödutgångar vilket är det som begränsar antal besökare i dag. Sedan är det kanske möjligt att vi kan få Live Nation att släppa fler biljetter”, meddelar Jacob Westin i ett pressmejl.

Mer läsning

Annons