Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen final för Gävleduo

/
  • Utslagna. Ricky och Ronny har ändå gjort en låt som bland tusentals tävlande tog sig in bland de 32 främsta i ”Webbjokern”.

Nej, det blir ingen final för Gävles hiphopduo Ricky och Ronny i tävlingen om vem som ska bli Webbjokern i Melodifestivalen 2012.

Annons

Deras bidrag ”Kärleken ler” kom nämligen på åttonde och sista plats i måndagens omröstning på nätet gällande två platser i nästa måndags final.

Men Gävle har i alla fall ett hopp kvar bland de åtta och detta i form av Caroline Coquards gitarrballad ”Ingenting, ingen”, som fått startnummer fyra i finalen. Låtarna finns nu ute på nätet (svt.se/webbjokern) att lyssna på under veckan och fram till omröstningen den 7 november.

Popballaden ”Forever By Your Side” av och med Trison (duon Tony Andersson och Martin Johansson blev nia i fjol) och upptempolåten ”Need To Know” med bandet Bowties, skriven av medlemmarna Erik Andergren och Erik Källner gick som sista bidrag vidare till den slutliga uppgörelsen om Webbjokern.

Finalbidragen presenteras i Lotta Bromés program ”P4 Extra” klockan 13-14 och då sker även allmänhetens SMS-omröstning, enbart folket avgör.

Sedan tidigare har det stått klart att Caroline från Gävle tävlar mot balladen ”I mina drömmar”, hårdrocksbidraget ”All Day All Night”, r’n’b-balladen ”A Heartbeat Away”, midtempolåten ”Beautiful Love” och pop/rockbidraget ”Marilyn Monroe”.

Mer läsning

Annons