Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Jill Johnson med symfoniorkestern

/

Stjärnartisten Jill Johnson var tänkt som solist vid Gävle symfoniorkesters konsert den 1 december. Men så blir det inte.

Annons

Anledningen till ändringen beror på en kommunikationsmiss från symfoniorkesterns sida i efterspelet kring den hyllade CD:n ”Classical Christmas” som släpptes till julen 2011, förklarar konserthuschefen Beryl Lunder i ett pressmeddelande där hon skriver följande: 

– Vi är naturligtvis väldigt ledsna för det inträffade och tar på oss hela ansvaret för detta. Samtidigt har vi jobbat stenhårt på att finna en lösning som bjuder en lika häftig musikalisk upplevelse som Jill Johnson skulle ha levererat, och med bytet till en musikalkonsert så tycker vi att vi har lyckats med det.

I stället för Jill Johnson kommer en välmeriterad kvartett sångerskor och sångare från Sveriges och internationella musikalscener att medverka i en konsert som kallas ”Musical Heaven”.  

Nina Söderquist (”Spamalot”), Myrra Malmberg (”West Side Story”) och Mikael Samuelsson (”Phantom Of The Opera”) – kompletterade med ”Chess”-aktuelle Christopher Wollter kommer att bjuda på det bästa ur musikalvärlden, en riktig best of-föreställning, tillsammans med Gävle Symfoniorkester.

Mer läsning

Annons