Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madonna sågas i pressen

Annons

Det blev allt annat än en bra start för Madonna och hennes världsturné i Tel Aviv i Israel i förrgår kväll. I alla fall om man ska tro de svenska kvällstidningarna Expressen och Aftonbladets utsända som gav hennes turnépremiär underkänt.

Aftonbladets Markus Larsson kallar konserten för ”salig soppa” och menar att Madonna manglar sönder sitt material. Det är bara i näst sista låten ”Like a Prayer” som Madonna visar vilken världsartist hon är, anser Larsson.

Expressens Anders Nunstedt kallar konserten ett haveri och skriver att Madonna var svårt saknad och i stället ersatt av en stel robot, utan hjärta.

Bättre går Madonna hem hos Göteborgs-Postens Daniel Claeson som kallar föreställningen ”en hejdundrande sprakfest”. Dock verkar den lite mastig, enligt recensenten. Det finns en gräns för ”hur mycket man kan ta emot under en tvåtimmarsperiod utan att ögonlocken ska krulla sig och epilepsin komma smygande”.

Samtidigt rapporterar GP att biljetterna till Madonnas konsert på Ullevi i Göteborg den 4 juli är långtifrån slutsålda. För några veckor låg enligt uppgift antalet sålda biljetter på drygt 20 000 till en arena som kan ta in 75 000 personer.

(TT Spektra)

Mer läsning

Annons