Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maja från The Sounds talar ut om sin mörka tid

Maja Ivarsson är huvudperson i kvällens ”Så mycket bättre”.

Annons

Sångerskan pratar öppenhjärtigt om en jobbig tid när framgångarna för hennes band The Sounds höll på att få in henne på fel väg.

I programmet berättar Maja Ivarsson om hur upptäckten i Sverige via framträdande hos legendariske David Letterman i tv ledde till succé i USA och ändlösa turnéer runt om i världen för henne och bandet The Sounds.

Men spelandet och festandet hade sitt pris. En dag fick hon skriva in sig på ett behandlingshem.

– Det var ingen glamouröst ställe för fem öre. Och där sitter jag med crackpundare och horor från Brooklyn och Bronx, berättar Maja Ivarsson i programmet.

Egentligen skulle sångerskan varit där i 28 dagar, men hon gav upp efter halva tiden.

– Det var en sådan käftsmäll att få se verkligheten i vitögat. Du kan verkligen hamna här och då är du inte så mycket rockstjärna längre.

En stor del av The Sounds framgångar har kommit utanför Sverige och många av kollegorna i programmet erkänner att de inte har en aning om hur stort bandet var utomlands.

Mest överraskar nog Sylvia Vrethammar som när det är dags att göra sin tolkning av en Maja Ivarsson-låt slår till med en hitlåt som kanske är den mest kända, men samtidigt okända, som Maja Ivarsson skrivit.

Mikael Forsell/TT Spektra

Mer läsning

Annons