Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Panetoz hoppade av konsert

Den svenska gruppen Panetoz hoppade i sista stund av som förband till Chris Brown i Globen i Stockholm i går kväll. I ett pressmeddelande hänvisar de sitt avhopp till ”tekniska förändringar i Chris Browns produktion”.

Annons

Den amerikanske r’n’b-stjärnans spelning i Sverige har varit omgärdad av mycket kontroverser sedan aktivister protesterat mot det faktum att Chris Brown, som fällts för misshandel av sin dåvarande flickvän Rihanna, över huvud taget bokats för en spelning i Stockholm.

Fejkade konsertaffischer med bilder på den misshandlade Rihanna har spritts i Stockholm och Svenska Dagbladet har bestämt sig för att bojkotta spelningen.

– Efter alla skriverier har vi så klart diskuterat detta. Men vi försöker hålla isär vår musik från det andra som händer. Vi står inte bakom och vill inte förknippas med det, sa Nebeyu Baheru i Panetoz till TT Spektra i går eftermiddag.

Han säger att bandet inte har fattat något beslut om att hoppa av spelningen utan det är ett beslut som fattats av deras management. TT Spektra

Mer läsning

Annons