Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så mycket bättre 2

/

Annons

I demokratins namn har alla artisterna fått med tre låtar vardera på skivan från höstens omgång. Så urvalet är ju fel från början. Här kan man önska att någon skivbolagsboss satt ner foten, för alla som sett programmet vet ju att Laleh borde ha fått med alla sina sex och en viss vikingafanatiker från Bromma borde kanske inte ha fått med en enda – förutom lustmordet på Mikael Wiehes ”Titanic”, som nog måste bevaras till eftervärlden.

Men ”Titanic” ÄR med på skivan. Tack för det! Då kan vi alla se att det inte var en mardröm det vi upplevde i tv i lördags. Laleh har fått med ”Ängeln i rummet”, ”Just nu” och ”Here I Go Again”, vilket känns rätt om man nu måste välja tre. Även om jag saknar framförallt ”Fred” från Wiehes dag. Även de andra artisterna har faktiskt fått med sina bästa insatser från ”Så mycket bättre”. Mer eller mindre.

Men, och det är ett stort men. I dessa tider är den här plattan helt onödig, ju. Gör en egen spellista från valfri streamingtjänst eller nedladdningsbutik på nätet. Alla låtarna finns ju där. Varför man ska låta TV 4 gör det urvalet förstår jag inte.

Mikael Forsell

Mer läsning

Annons