Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skönsång från ett lastbilsflak

/
  • Hon sjunger ju riktigt bra. Troligen är det så damerna i förgrunden konstaterar när de överraskades av en minikonsert med Susanne Fellbrink på Stortorget under gårdagens lunchtimme.
  • Anders och Susanne underhöll lunchflanörerna på Stortorget i går.

Folk som passerade Stortorget i Gävle under lunchtimmen i går hajade till när de såg en sångerska och en gitarrist spela på ett lastbilsflak.

Annons

Kreativa Susanne Fellbrink från Sundsvall är ute på en ovanlig typ av turné för att promota sitt nya album, ”Vilken känsla”. Hon framförde halvdussinet sånger från nämnda platta, däribland sin radiohit ”Jag kommer hem igen” och tre sånger som undertecknad fastnade speciellt för, ”Ensam”, ”Vad är meningen” och ”Håll om mig hårt”, duetten med sin gitarrist och producent Anders Lundström.

Susanne gör texter som väcker tankar. De handlar om vänskap och utanförskap, om att hitta nya stigar, förena dröm med verklighet och bryta upp jantelagen. Det är möjligt att hon skaffar sig nya fans när hon nu givit sig ut på vägarna. ”Jag är så ivrig efter att få komma ut och spela mina låtar”, förklarar hon.

Efter 20 år är hon beredd att trappa upp sin satsning på den egna musikaliska karriären.

Mångsysslaren Susanne är också en ambassadör och inspiratör för kvinnors företagande och är en flitigt anlitad föreläsare under rubriken ”Att lyssna till sitt hjärta och våga följa sina drömmar”. Hon har även skrivit en barnbok och gjort skivor för barn som hon givit ut på egna bolaget Bluebrink Production.

Mer läsning

Annons