Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnan stortrivdes på Allstar

En välkänd profil äntrade scenen halvtimmen före midnatt, solokvist med en akustisk gitarr och en fruktskål framför sig. Han avsåg att sprida ljus och kärlek till oss alla.

Annons

Det skulle inte bli något vanligt gig för Thomas Di Leva denna gång utan mera, som han sa, ”en off-the-record-spelning” bara för oss som var där. Inget som vi skulle prata högt om därute efteråt.

– Vad gör ni här, undrade Thomas och fick genast fart på sitt patenterade flin varpå han berättade om anledningen till att han befann sig i denna klubbmiljö, där det oftast spelas disco- och housemusik.

Bokningsbolaget gav klartecken för denna minispelning, han var ju ändå i sin gamla hemstad för att fira jul med släkt och vänner. Och många bland de cirka 300 i publiken på plats i Allstars övervåning såg lyckliga ut när de höjde nävarna som på en idrottsläktare och ropade ”Thomas Di Leva, Thomas D Leva” gång efter annan. Han har ju varit profet i sin egen hemstad ganska länge nu efter en tuffare ”inkörningsperiod” i början av sin karriär.

– OK, jag kör väl ett par låtar då, sa Thomas och bjöd på mycket mer än så.

Han var på prima humör och rev av sina största hits, inledde apropå konsumtionshysterin i juletid med ”Ingen kan köpa livet”.

– Berghagen måste också få vara med en sån här kväll, sa han och fortsatte med ”Sträck ut din hand”.

”Vem ska jag tro på”, ”Vingar när vi älskar”, ”Vad är frihet” och ”Vi har bara varandra” är också säkra kort när han vill få publiken med sig i en happening.

Mellansnacket bidrog också till att det blev en kul övergång från julhelg (och namnsdag) till två mellandagar innan nästa långhelg tar vid.

FOTNOT: Inga prickar på tärningen delas ut denna gång, det var ju ändå bara ett ”off-the-record”-gig.

Mer läsning

Annons