Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnkvartett ute på julturné

/

Lasse Kronér – Marie Serneholt – Andreas Johnson – Elisabeth Andreassen. Det är årets laguppställning i den traditionella Julkonserten, turnén som i år äger rum för 23:e gången i ordningen.

Annons

Gospelkören Karen Gibson Kingdom Choir från London och julorkestern under ledning av Robin Svensson är också med.
Andreas tackade ja till att medverka i årets upplaga av Julkonserten efter övertalningsförsök i flera år. Hans önskan var att få med lite storbandsmusik och Frank Sinatra i repertoaren. Lasse och Bettan är tillbaka har varit med förr medan Marie är årets överraskning.
– Det ska bli att göra en konsert nästan varje dag och stå för en stor publik och kanske en annan typ av publik än jag tidigare mött, sa Marie Serneholt uncder repetitionsarbetet-.
Det blir traditionell julmusik – med lite twist.
– Jag har inte jobbat tillsammans med det här gänget på det här sättet förut och vi har fyra ganska olika artistskap. Vi har rätt nära till garv, så det kommer att bli en rolig konsert för oss och förhoppningsvis för de som tittar, sa Andreas Johnson.
Turnén gör 23 stopp över hela landet. Premiär var det i Luleå i torsdags.
– Vi har den sista konserten den 19 december så det finns några dagar innan jul för att panikhandla julklappar och komma i julstämning. Egentligen finns det inte ett bättre sätt att komma i stämning än av vara ute på julturné, säger Marie.
(GD-TT Spektra)

Mer läsning

Annons