Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Titta vilka som ska lira på Peace & Love!

/

Roxette är senaste storbokningen på Peace & Love.

Annons

Marie Fredriksson och Per Gessle ska spela på festivalen i Borlänge som äger rum 26-30 juni. Det blir den 113:e spelningen på världsturnén.

Under 2012 gör Roxette en enda konsert i Sverige och det blir på Peace & Love.

– Det har varit en helt underbar resa och vi ser verkligen fram emot att göra vårt svenska stopp i vackra Dalarna, hälsar Per Gessle via ett pressmeddelande.

Sen comebacken 2009 har Roxette-febern stigit i rasande takt över hela världen och Marie och Per är hetare än någonsin. En otroligt framgångsrik världsturné, 19 månader lång, med över 1,5 miljoner sålda biljetter genomförs och dessutom har Roxette hunnit med att släppa två album: ”Charm School” och ”Travelling” som tillsammans sålts i 700 000 exemplar.

– Det här är nostalgi på hög nivå med ett av Sveriges största band genom tiderna. Varje svensk har troligtvis en relation till Roxette. När de kör ”It Must Have Been Love” brukar allsången bli enorm, säger presschefen Ronny Mattsson.

Efter festivalen fortsätter Roxette sin turné i Europa och i höst väntar USA och Kanada. På radiostationer runt om i världen spelas just nu senaste singeln ”It’s Possible”:

Sedan tidigare har Peace & Love gjort klart med världsartister som Rihanna, Billy Idol, Regina Spektor, Skrillex och Bloc Party.

(GD-TT Spektra)

Mer läsning

Annons