Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Några rader om...

/

Annons

...Veronica Lidström, Emelie Forsman och Cathrine Jacobson som är tre tjejer som tog studenten på Polhemsskolans livsmedelsprogram år 2009 och 2010. Nu har de gått vidare i sina yrken och tagit gesällbrev inom bageri och konditori på Yrkeshögskolan i Göteborg.

...Gävle slöjdare som arrangerar Tolvforsdagen söndagen 19 juni 11-16 i torpen i Tolvfors. Valbo folkdanslag med spelmän kommer kl 13. Dock med förbehållet att om det regnar måste man ställa in.

...Pauline Göthberg, född och uppvuxen i Gävle, som i fredags avlade ekonomie doktorsexamen vid Centrum för Bank och Finans, Kungliga Tekniska Högskolan. ”Corporate Social Responsibility in the Swedish Financial Services Sector” heter hennes avhandling.

...Arméns musikkår under ledning av Mats Janhagen som spelar i Bobergs paviljong i Regementsparken i Gävle i morgon klockan 19.

...Thomas Nygren, lektor på Vasaskolan som i fredags, den 10 juni fick sin doktorsavhandling godkänd vid disputationen. Avhandlingen heter ”Historieundervisning i mänsklighetens tjänst. Relationen mellan internationella riktlinjer och svensk historieundervisning 1927-2002”

...Johanna Forssell, född och uppvuxen i Gävle, som i lördags svor eden för att sedan ta plats i kommunalfullmäktige i Fuengirola, Spanien.

...Renato Longato som föreläser i Gävle den 19-21 juni (Gefle Forum klockan 16). Han har varit här förr för att berätta om sina erfarenheter av UFO-fenomen i Sydamerika.

Mer läsning

Annons