Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Några rader om...

som är blott 14 år men redan svensk mästare. Hon vann disco freestyle när SM avgjordes i Västerås i helgen. Och i går sprang hon Vårruset för att träna inför EM i street den 2–5 juli. Den tävlingen går i Slovenien.

den kände Gävlefotografen, vars bilder nu finns tillgängliga på Internet. Länsmuseet i Gävleborg har lagt ut närmare 70 000 foton, bland annat från den enorma skatt som fotografierna från Carl Larssons ateljé utgör. Och varje år beräknas databasen växa med cirka 10 000 bilder.

på Andersbergsskolan som gjorde succé bland föräldrar och syskon när de gav musikalen ”Sagotrubbel” i torsdags. Musikalen var slutpunkten för läsårets tema ”Fantasi och verklighet”.

, känd från både Idol och melodifestivalen som hjälper Folktandvården med marknadsföringen i en kampanj som började i går. Den syftar till att få fler unga vuxna att besöka tandläkaren regelbundet.

Edel Persson och Ebbe Ekwall (bilden ovan) som avtackades vid kören Gefle Drängars våravslutning i Soldathemmet den 14 maj. De har varit med ett tag: Edel sedan kören startade 1976 och Ebbe i 20 år.

från Vika i Dalarna som har slagits ihop med whisky från Mackmyra. Alltså ett bröd som smaksatts med rökt malt från tillverkningen i Mackmyra.

i Älvkarleby kommun som öppnar i dag. Som vanligt är det boende eller verksamma i kommunen som får ställa ut och allt som lämnas in får vara med i utställningen. Vernissade i Skutskärs bibliotek klockan 18 i eftermiddag.