Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nanne först ut i Sommarkväll

Nu är alla artister för årets upplaga av Sommarkväll i Gävle klara. Nanne Grönwall får äran att inleda onsdagen den 8 juli.

Nanne har 34 singlar och tio album bakom sig och har rutin från otaliga sammanhang, bland annat Melodifestivalen. Nyligen gjorde hon succé med sin show ”Vild – krogshow med Nanne”, som även sändes i SVT.

Markoolio (15 juli) och Alcazar (avslutningen den 29 juli) har varit klara sen tidigare. Nu har den stjärnfyllda delen av programmet även blivit slutgiltigt med två artister den återstående onsdagen den 22 juli. Då tar Idol-Alice Svensson och Markus Fagervall scenen i besittning. Även Markus fick sitt genombrott i Idol (vann 2006)

De musikaliska onsdagskvällarna flyttar i år till Slottstorget, eftersom Stortorget byggs om och inte har plats för arrangemanget.

Det övriga programmet presenteras av Gävle kommun och Centrumsamverkan längre fram.