Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nej, det är inte tillåtet att äta

Annons

Det är inte tillåtet att medtaga korv, glass eller dyl på bussarna. Det skall finnas anslag om detta på bussarna. Att sätena oftast är kladdiga av intorkade rester av förtäring håller jag inte riktigt med om men det förekommer tyvärr emellanåt. Alla bussar går igenom vår tvätthall varje dygn och upptäcker man då exempelvis nedsmutsade säten tar man in bussen för storstädning så fort som möjligt. Storstädning av varje buss sker enligt schema var femte vecka men vid kraftig nedsmutsning, klotter mm tas de in med omedelbar verkan.

Att förare inte alltid påpekar att förtäring inte är tillåten beklagar jag.

Det kan ju bero på att man inte vill missunna någon resenär att följa med. Det är ju inte så roligt att be någon att antingen slänga sin förtäring eller inte följa med.

Detta är inte en ursäkt men en förklaring. Här gäller det för resenärer och förare att hjälpas åt att få en trivsam resa.

Margaretha Dahl

Trafikchef Swebus AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare