Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni har glömt vad ni en gång var

OK har för länge sedan glömt vad de en gång var – en mack för oss trogna kunder och glesbygdsbor.

Den bekräftelse på att vi trogna kunder gör rätt, som det står i skrivelsen till medlemmarna, är ju lögn. Utan skrupler lägger OK ner mackarna för oss som bor i glesbygden. Bensin- och dieselpumpar, som inte drar några stora kostnader, då bränsletransporterna oftast ändå går vägen förbi och kortstationen sköts på beting av affärspersonal som samtidigt sköter den egna Konsumbutiken.

Er nedläggningspolitik medför här som på många andra ställen att även affären i Åmot hotas av nedläggning och med den försvinner apoteks-, post-, spel-, tips- och systemservice. Hela bygden hotas!

Jag tackar allra ödmjukast för den återbäring på 0,4 procent som kom i dag men jag kan inte förstå påståendet om att OK tar ansvar för sina trogna kunder när ni hotar vår existens. Macken finns och kan leva vidare med OK eller någon annan ägare men det är en möjlighet som ni inte är beredd att ställa upp på.

För att göra nedläggningen så besvärlig som möjligt genomförs den i första semesterveckan då byns befolkning ökar till det dubbla och alla är beroende av en fungerande mack på plats.

Vi tycker också att OK ska vara generösa och betala tillbaka den summa ni en gång betalade för macken till affären för att driva den. Gärna med ränta, men beloppet en krona kanske ska gå till att höja VD-lönen lite till.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare