Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Niklas är rätt man för Brynäs..."

Annons

Hej Keb!

Helt underbart att de drar in så många poäng.

Men vi vet alla innerst inne att snart vänder det, och så trillar vi sakta men säkert neråt.

Men man blundar gärna inför det, så även jag.

En fråga, varför vaskar man inte om i en femma som Hermansson - Dixon - Vas som inte producerar nånting, förutom Dixons mål senast?

Och Dixon som skulle vara produktiv, och en ledande center, får infinna sig i att vara fjärdecenter enligt min ranking av våra centrar.

En rejäl missräkning av Sundlöv återigen. Så även när det gäller Vas, han gör ingen glad förutom att han är lite småtuff i sitt spel.

Dåliga värvningar, förutom Granström och Lars Jonsson i min mening.

Framgångarna stavas istället Niklas Czarnecki. Rätt man för detta jobb.

Om Sundlöv hade lite klös i sig hade han sett till att värva en lagspelare, men som kan stänka dit en hel del puckar. Och varför inte pruta på A. Holmqvist som heeelt obegripligt får lämna frölunda.

Simon G

.

SVAR:

Tränarna tror stenhårt på de formationer som de haft en längre tid nu, och då ska man förstås inte ändra heller. Förtroende är A och O i dagens Brynäs!

Dixon är aldrig värvad - det är bara vissa skribenter och fans som påstått det - som nån förstecenter som ska producera i Brendl-stil.

Han är den store lojale, aggressive, karaktärs- och attitydspelaren som Sundlöv värvat och den som i dag är en av de viktigaste rollspelarna, om inte den allra viktigaste rent av och visar alla andra vägen till framgångarna med sin tuffa och rättframma spelstil. Liksom att även Vas är det.

* Det framgår tydligen inte för dej i tv-rutan - men så är det faktiskt!

Mer läsning

Annons