Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Niklas på en musikaffär...

Annons

nära Gävle järnvägsstation som den 8/1 hittade min stulna plånbok och såg till att jag snabbt fick den tillbaka.

Hans och Monica för den trevliga medarbetarkvällen. God mat och roliga aktiviteter – det gör vi gärna om!

Rillens spelmän för att ni hjälpte oss att dansa ut julen den 13/1 på vår skola. Tack för er spelglädje och hoppas vi ses nästa år.

Den underbara personalen på avdelning 11 Gävle Sjukhus som med stort engagemang, tålamod och vänlighet vårdat vår syster/faster Ingrid under flera veckor.

Pär Karlsson på ögonmottagningen som snabbt ordnade en tid för besök och sedan med en ängels tålamod även tog sig tid att besvara alla frågor och funderingar som min son hade. Du är guld värd.

Er alla på larmbilen som alltid på ett så fantastiskt sätt hjälper mig när olyckan varit framme.

All personal på onkologen för omsorgsfull vård av vår mamma Margit Sjöberg under hennes sjukdomstid, samt ett stort tack till palliativa teamet och hemtjänsten i Andersberg.Anette och Håkan

Tjejen som kände halkan och hästköraren som hjälpte mig upp när jag halkat på övergångsstället över Idrottsvägen i Stigslund. Han körde mig hem till Furumovägen.

Dr Annika Dahlqvist och arrangören Gefle Sanjoterapi, som inför ett fullsatt FH i Gävle lät oss ta del av föreläsningen om vägen till bättre hälsa på ett både allvarligt och humoristiskt sätt .

Nattänglarna Margaretha och Ellen som kom till min räddning vid akut sjukdom.

Mer läsning

Annons