Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nilsson hyllas i Läkerolen

På lördag är det match mot Frölunda och då kommer den gamla Brynässpelaren Lars-Göran Nilsson att hyllas innan nedsläpp. En vepa med hans namn och nummer kommer att skickas upp i taket inne i Läkerol Arena.

Lika som förra året så är det tänkt att Brynäs ska fortsätta att hylla gamla Brynässtjärnor framöver. Förra säsongen så hyllades Tord Lundström, Håkan Wickberg och Lennart "Tigern" Johansson. Nu på lördag är det dags för säsongens första hyllning, och turen har kommit till den blonde norrbottningen Lars-Göran Nilsson.
– Det känns otroligt kul att vi på det här sättet kan hedra vår historia och våra stora spelare, säger Sven Engwall, marknadschef i Brynäs IF. Det upplevs positivt bland våra samarbetspartners och vår publik. Extra kul är det förstås att också våra gamla spelare tycker att det här är ett bra sätt att hedra spelarnas insatser för Brynäs IF.

Lars-Göran Nilsson var en stor publikfavorit som spelade hela 15 säsonger, 1964-1979, i Brynäs och gjorde totalt 574 poäng på 469 matcher i Brynäströjan. Han fick åtta SM-guld med Brynäs och hans spel i klubben medförde också en plats i Tre Kronor med åtta VM-turneringar som följd.