Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

9 000 ”Twilight”-fans samlas på Hovet

/
  • Det råder ”Twilight”-hysteri i Europa. I kväll samlas 9000 fans på Hovet i Stockholm.
  • Taylor Lautner och Kristen Stewart från ”Twilight” kommer till Stockholm i dag.

”Twilight”-fansen vallfärdar på måndag till Hovet i Stockholm för att få en chans att se två av seriens stjärnor.

Annons

Trycket är stort när ”Twilight”-stjärnorna och tonårsidolerna Kristen Stewart och Taylor Lautner på måndag kommer till Sverige. De två skådespelarna ska delta i en ”Twilight”-kväll som hålls på Hovet i Stockholm och 9 000 fans har fått biljetter till evenemanget.

Under två och en halv timme bjuds publiken på musikframträdanden, bakom kulisserna-reportage och intervjuer med skådespelarna. Dessutom kommer man för första gången att visa några scener ur den kommande ”Twilight”-filmen ”Eclipse” som har biopremiär den 30 juni.

Tillställningen, som tidigare arrangerats i Rom och Berlin, är helt gratis för besökarna och beskrivs av arrangören Zap events som ”en hyllning till fansen”.

– Det är första gången man gör en sådan här grej på den svenska marknaden. Det som är riktigt kul med det här är att det verkligen råder ”Twilight”-hysteri i hela Europa nu. Det kommer att komma folk från Danmark, Norge, Finland och säkerligen från fler länder, berättar Stephanie Bonn, chef för Zap events.

Eric Saade, Le Kid, Armand Mirpour och Not Without Grace featuring Linnéa Herlogson står för den musikaliska underhållningen och framför bland annat musik från ”Twilight”-filmerna. Ulrika Eriksson är aftonens värdinna.

Säkerheten kring evenemanget är enligt arrangören rigorös. Ordningsvakter, evenemangsvärdar, brandvakter och sjukvårdare kommer att finnas på plats på Hovet.

Therese Nyberg / TT Spektra

Mer läsning

Annons