Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Agneta skojar om makten

Kvällens underhållare på stand up-klubben heter ­Agneta Wallin, Janne Bengtsson, Anders Sparring, Anna Siekas, Peter Drake och konferencieren ­Stephan Ahlgren.

Annons

Agneta Wallin beskrivs som en samhällsengagerad komiker som inte drar sig för att skoja om makten. Tillsammans med Lasse Nielsen och Erik Löfmarck driver hon humorklubben ”Lobbyn - komiker för och emot samhällsutvecklingen” i Kulturhuset i Stockholm. De medverkade bland annat i TV4:s ”Nyhetsmorgon” på valdagen 2010. De vann också juryns hederspris på stand up-galan 2010. Agneta är utbildad skådespelare. Hon har studerat både i Stockholm och i Moskva. Som skådespelare är hon mest känd för monologen ”BANG”.

Janne Bengtsson beskrivs som en smått galen före detta jämtlänning. I många år har han suttit bakom trummorna i Lars Vegas Trio. Där gick han under namnet Jan Fransisco, den starkaste batteristen i världen. Numera kombinerar han musiken med komiken och han är lika snabb i truten som han är med trumpinnarna.

Anders Sparring är manusförfattare och komiker. Driver tillsammans med Henrik Blomkvist stå uppklubben El Mundo i Stockholm. Svensk mästare i teatersport är han också.

Mer läsning

Annons