Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andersson och Stadling flirtar med publiken

/

Det var inte så länge sen hon var i stan, fast då på Spegeln. Nu kommer Pernilla Andersson till Gävle konserthus och det borgar för kvalitet även denna gång.

Annons

När hon släppte det svenskspråkiga succealbumet ”Ö” och sedan fick vara med i Melodifestivalen och ha en roll i Cornelis-filmen, som Ann-Louise Hanson i duetten ”Jag hade en gång en båt”, var manegen krattad.

I årets Melodifestival medverkade Pernilla med den egna låten ”Desperados”. Både låten och Pernilla blev mångas favorit och hon tog sig till Andra chansen där hon till slut föll på målsnöret.

Nu turnerar Pernilla för fulla hus landet runt. Hon har med sig ett kompetent band innehållande den ständige kapellmästaren Fredrik Rönnqvist på gitarr, Dan Berglund från Tonbruket och E.S.T. på bas, Micke Häggström på trummor samt David Nyström på klaviatur.

Kvällens speciella gäst är Anna Stadling. Ni som kan er Winnerbäck vet vem det är, körtjejen som brukar stå någonstans bakom hans högra axel. Hon kan stå på egna ben också, som i senaste plattan, ”E4 mot norr”, en vänlig, varm och melankolisk countryflirt.

Mer läsning

Annons