Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bästisarna gör upp om segern

/

”Du är så duktig.” ”Åh, det är du också! ” ”Du dansar så bra.” ”Jamen, detsamma! ”

Så låter det när man ställer årets ”Let’s Dance”-finalister Anton Hysén och Molly Nutley bredvid varandra.

Annons

Bara en av dem kan vinna. Men de har båda redan vunnit en vän.

Det finns inte en tillstymmelse till rivalitet mellan Molly Nutley och Anton Hysén. I stället peppar de varandra inför fredagskvällens final i TV 4.

– Antons styrka är att han inte är rädd för att bara köra. Han gör sin grej och är stolt över det, och det syns på dansgolvet. Jag ser sjukt mycket upp till dig, Anton, berömmer Molly Nutley och tittar på sin motståndare, som inte är sen med att besvara hyllningarna:

– Hon går in i det här programmet och bara släpper loss. Det är inte vem som helst som kan göra det. Hon har väldigt bra självförtroende. Jag ser upp till dig också.

Något de båda redan har vunnit är en stark vänskap. När finalen är överstökad drar de på semester.

– Vi ska till London, och sedan ska vi fira midsommar tillsammans. Vi kommer absolut att hålla kontakten, försäkrar Molly Nutley.

Finalprogrammet kommer ändå att bli av det spektakulära slaget. Båda vågar sig på avancerade lyft och till och med volter på dansgolvet. Otäckt, tycker Molly Nutley:

– Jag är verkligen inte alls akrobatisk och jag tycker att det är jätteläskigt att göra konstiga lyft och sådant. Men jag gör absolut inget sådant som Anton gör...

– Men jag har ju gjort det någon gång förut, när man har gjort mål, menar Anton Hysén lite blygsamt.

Efter ”Let’s Dance” ska Molly Nutley njuta av ett tre månader långt sommarlov och ta igen förlorad tid med familj och vänner. Anton Hysén fortsätter med fotbollen, som vänsterback i Utsiktens BK.

– Vi är mitt i säsongen. Jag offrar den här sista veckan för att få vara skadefri i ”Let’s Dance”-finalen, sedan kommer jag att fortsätta, berättar han.

Så vem vinner då finalen?

– Vi kan inte bestämma hur folk ska rösta. Vi får göra vår grej och vara nöjda med det vi gör, och så får det räcka. Ingen åker ut. Vi kommer att ha sjukt kul den här kvällen, det blir bara en superfest, menar Molly Nutley.

Anton Hysén håller med:

– Jag ser oss båda som vinnare.

Therese Lindström/TT Spektra

Mer läsning

Annons