Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blur återförenas i Hyde Park

Annons

Grattis, alla fans av Blur! Det klassiska britpopbandet återförenas nästkommande sommar. I en intervju med brittiska NME nyligen berättade sångaren Damon Albarn och gitarristen Graham Coxon att de bland annat tänker ge en stor konsert i Hyde Park i London.

– Tiden är den rätta. På något sätt känns det som att det finns något för oss att uträtta tillsammans igen, säger Damon Albarn.

Ryktena om bandets återförening har cirkulerat under hela hösten, efter antydningar från framför allt Damon Albarn. Konserten i Hyde Park blir Blurs första, sedan Graham Coxon lämnade gruppen i vredesmod 2002. Efter det fortsatte Blur som trio och släppte skivan ”Think Tank” (2003). Damon Albarn har på senare år satsat på en rosad solokarriär i bland annat The Gorillaz och The Good, The Bad & The Queen. Men nu har alltså Blurs låtskrivarduo blivit sams igen. I NME-intervjun berättar de mer om framtidsplanerna. Utöver Hyde Park kan det bli aktuellt med andra konserter, men om det blir någon ny skiva är ännu oklart. (TT Spektra)

Mer läsning

Annons