Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs-Seb hoppar in i Gordins band!

/

Förra gången blev det nobben men nu har Brynäs tänkt om.

Annons

Nu släpper hockeyledningen sin stjärna Sebastian Lauritzen – inte till NHL (ännu) eller någon annan klubb, men väl till Gordin International All Stars. Åtminstone för en kväll.

Ja, ”Seb” kommer att få spela med gruppen under morgondagens andra stödgala i Gävle. Först Frölunda i kväll, med förhoppningsvis skön nätmusik, och sen Spegeln i morgon då det ska bli lite andra toner.

– Det är vi naturligtvis väldigt glada för, säger Jacob Gordin. Han är riktigt bra på att spela gitarr och kan sjunga också, vilket blir en tillgång i vårt band. Fast det handlar nog bara om ”once in a lifetime”. Sebastian har ju hockeyn i första hand att tänka på och nästa säsong kanske han inte är kvar i vare sig Gävle eller Sverige, vad vet man.

Intäkterna från galan, ska precis som den på konserthuset nyligen, gå till stöd för enskilda personer och familjer som på olika sätt är utsatta i Gävle.

Arrangemanget anordnas för andra året just den 19 januari på initiativ av RFHL (Riksförbundet för hjälp åt narkotika- och läkemedelsberoende) med dess ordförande Rolf Karlsson och projektledaren Jakob Gordin i spetsen.

Medverkande artister är denna gång Kajsa Grytt, Linda Sahlberg, Markus Berjlund & Paradiset, Paulina Palmgren (från talangtävlingen ”True Talent”), Gordin International All Stars samt Rickard Berggren, Hamrånge-prästen som med sång och ord ska svara för introt klockan 19.

Under kvällen kommer också en Brynäs-tröja med lirarnas autografer att auktioneras ut. Intresset har varit stort och en hel del biljetter har sålts i förväg.

– Men det finns plats för fler, hälsar Jacob Gordin.

Mer läsning

Annons