Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Caroline från Gävle klar för final

/

Tredje deltävlingen i Webbjokern avgjordes på måndagen. Och det gick vägen för Caroline Coquard från Gävle.

Annons

Hennes låt "Ingenting, ingen" som hon framför själv kommer att finnas med bland de åtta kvarvarande som tävlar om en plats i den stora Melodifestivalen 2012.
– En härlig känsla, men allvarligt talat trodde jag att chansen var försvinnande liten, kommenterar Caroline. Därför kände jag ingen som helst nervositet inför omröstningen. Fast när folk började höra av sig och sa att dom röstat på mig tändes lite hopp och när det hela var klart så blev jag naturligtvis lycklig. Nu kanske jag får chansen att komma ut med min musik på ett bredare plan, drömmen vore att få göra en skiva.
Caroline Coquard är 48 år och beskriver sig som en hemmamusiker utan erfarenhet av musikbranschen. Bidraget skickade hon till Melodifestivalen som en stundens ingivelse.
Exakt hur finalen kommer att gå till kunde festivalledningen på SVT inte ge henne besked om igår kväll. Vem vet, det kanske blir någon form av direktsändning i tv-rutan...?
På måndagen gick även ”Marilyn Monroe” av Never Alone-duon Joakim Björnberg och Christofer Erixon vidare efter omröstningen på nätet.
Nu finns även den fjärde deltävlingens låtar ute för lyssning på nätet. Där finns det ytterligare ett Gävlehopp, nämligen duon Ricky och Ronny med hiphop-låten "Kärleken ler". Nästa måndag mellan klockan 12 och 13 sker omröstningen i det fallet.
De finalklara bidragen är nu inte lyssningsbara förrän under finalveckan, när de fyra deltävlingarna är avslutade.

Mer läsning

Annons