Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

CC-puben satsar brett

Annons

Conny Rodson, Bob Malone, Karen Nash och Southern Skyline.
Den fyrklövern spänner över blues, soul, country och rock – ja, tisdagen den 27 januari satsar CC-puben hårt på en gala med inte mindre än fyra svenska och internationella akter.
– Det blir en resa från Connys rena, svenska blues via Bobs lite popigare gospel-soul och Karens country till Southern Skylines lite skitigare ”Flying Burrito Brothers-countryrock”, heter det i programförklaringen.
Conny Rodson är den nya stjärnan på den skandinaviska blueshimlen. Han sjunger på svenska och bär på en egen signaturgitarr ihop med Fender/Eagle som kommer att släppas i hela världen. Debutskivan är också på gång.
Bob Malone har delat scen med storheter som Leon Russel och Al Green. Influenserna rör sig från hemstaden New Jersey till New Orleans via gospeltraditionerna. Intensivt boogie-pianospel förväntas.
Karen Nash är född i Texas och uppvuxen i Kalifornien. Men hennes musikaliska rötter hittar man i Nashvilles country- och folktraditioner. Hon har släppt tre skivor och turnerat flitigt med framträdanden på legendariska lyssnarställen som "Bluebird Café" i Nashville och ”The Trubadour” I L.A talar sitt tydliga språk.
Southern Skyline är ett ungt band bildat så sent som 2007. Men det har redan hunnit med en inspelning hos den nu mer legendariske Conny Wall samt en turné i Amerika. Countryrock i den lite skitigare skolan.

Mer läsning

Annons