Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cirkus Wells i Sandviken

/

Robert Wells firar 25 år som artist och är sen några veckor tillbaka ute på turné med sin miniatyr av ”Rapsody In Rock”-showerna.

Annons

25 svenska orter ska få besök innan det hela avslutas i Halmstad den 25 september.

Med sig har Wells ett stort cirkustält och gäster som LaGaylia Frazier, Geir Rönning, Jörgen Mörnbäck, Vocalettes och Rhapsody Lounge Orchestra

Robert Wells gör precis som magikern Joe Labero gjorde i maj förra året och som även Status Quo gjort – med samma tältanläggning som rymmer 1500 personer.

– Jag fyller 25 år som artist och visste först inte hur det skulle firas. Sen fick jag en förfrågan om jag var villig att göra en tältturné, något som jag inte gjort tidigare och därför tände jag till på idén, förklarar Robert Wells.

”Rhapsody In Rock – Close Up! Tour” är en enaktare på uppemot två timmar.

– Jag älskar udda projekt och att vi också får komma ut på nya, mindre platser och möta en ny publik i en mindre, intimare miljö än annars känns givetvis mycket stimulerande, tycker Robert.

Gästartister är...

1) LaGaylia Frazier: ”Hon vill jag ha med alla gånger. Min favoritsångerska alla kategorier. Ja, jag får gåshud när hon sjunger”, förklarar Robert.

2) Jörgen Mörbäck: ”Han är inte bara en komiker och imitatör utan även en skicklig boogiepianist.”

3) Geir Rönning: ”Norskfödd, 48-årig skicklig sångare och låtskrivare, är en gammal polare i Rhapsody-historien.”

4) The Vocalettes: ”Den fräscha sångtrionsom alltid är med mig på turnéerna.”

Det blir också ett lokalt inslag med boogiepianisten Micke Dahlöf från Sandviken, utvald från den pianoskola som Robert Wells kör och som ger någon chansen att medverka på respektive ort..

Mer läsning

Annons