Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dahlgren talar ut om den tunga tiden efter bröllopet

/
  • Talar ut. I lördagens ”Så mycket bättre” berättar Eva Dahlgren om den jobbiga tiden efter bröllopet med Efva Attling.

Det blir starka känslor i lördagens ”Så mycket bättre”. Eva Dahlgren blottar sitt privatliv och berättar om den jobbiga tiden efter bröllopet med Efva Attling.

Annons

I lördagens ”Så mycket bättre” i TV 4 är det Eva Dahlgren som håller i tömmarna. Hon drar ner tempot och låter sina artistkolleger andas ut med aktiviteter som går ut på att vila i par utomhus och fotograferas i kaninkostymer.

Men programmet bjuder också på allvar. Under middagen diskuterar de medverkande den mediala uppståndelsen kring Eva Dahlgrens och Efva Attlings bröllop 1996. Paret gifte sig och Eva Dahlgren kom ut som homosexuell när hon stod på höjden av sin karriär.

Händelsen blev en milstolpe för gayrörelsen och uppmärksammades stort i kvällspressen och veckotidningar.

Paret förföljdes av fotografer till och med när de reste på semester utanför Sverige och blev fotograferade på en semesteranläggning när de solbadade nakna.

– Då kände jag ”nä nu har jag fått nog, nu orkar jag inte mer”, säger Eva Dahlgren i programmet.

Den som följt ”Så mycket bättre” har vant sig vid att tårarna flödar. Det sitter långt inne i säsongens andra avsnitt. Men inte heller Eva Dahlgren kan hålla tillbaka gråten när en av musikerkollegorna tolkar en av hennes låtar som är en kärleksförklaring till hustrun Efva Attling.

Carl Cato/TT Spektra

Mer läsning

Annons