Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det våras för Slick City

/

Annons

Musikklubben Slick City meddelar att vårsäsongens första bokningar är klara. Två av Sveriges hetaste hiphopakter, Stockholmssyndromet och Newkid, kommer till Heartbreak i Gävle den 1 mars. De är nominerade inför P3 Guld-galan den 21 januari.

En annan bokning är demonproducenten och dj’n Adrian Lux, som kommer till Slick City den 5 april. Då blir det elektronisk musik av högsta rang av en ung man som lagt hela housemusikvärlden vid sina fötter. 2010 signades Adrian Lux  till det amerikanska skivbolaget Ultra Records som även representerar Basement Jaxx och Deadmau5.

Adrian är en av de största och mest eftertraktade houseproducenterna i världen och är idag flitigt anlitad remixare av världsstjärnor som bland annat Deborah Cox, Basement Jaxx, Britney Spears och Daft Punk. Den 7 mars släpper Adrian sitt debutalbum. På den självbetitlade skivan samarbetar han med Kents Jocke Berg, som sjunger på låten ”All I Ever Wanted”. Under förra året släppte Adrian Lux singeln ”Boy”, och han är Grammisnominerad i kategorierna årets nykomling och årets dans.

Mer läsning

Annons