Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ellenor från Gävle i ”Robinson”

/
  • Just nu pågår inspelningen av Robinson 2009. Hela gänget befinner sig på en ö i Filippinerna. Stående från vänster Jarmo Heinonen, Beatrice Karlsson, Erik Billing, Lukas Berglund, Rafael Ortega, Erika Killén, Mika Svensson, Ranjit Roy, Christian Ternstedt, Kerstin Fröblom, Josefine Myrén, Erik Blomqvist, Nina Amjadi och Angela Monroe. Sittande från vänster Michel Berenji, Ellenor Pierre, Anna Lund och Erik Rydberg.Foto: Daniel Ohlsson/TV 4
  • Ellenor Pierre – då hon fyllde 30 och presenterades i GD som ”Jubilar”.

Annons

Ellenor Pierre, 35-årig trebarnsmor från Gävle, är med i gänget som nu äter palmhjärtan, ska rösta ut varandra och överleva på en öde ö i Filippinerna.

Inspelningarna av årets ”Expedition Robinson” i TV 4 har nu börjat och när de 18 deltagarna presenterades på filippinska Palawan fanns inga sillmjölkar på plats.

Däremot var det gott om muskler och kaxighet och gemensamt för alla deltagarna är att de är starka, både fysiskt och psykiskt.

– Det är ett oerhört häftigt gäng, riktiga överlevare. Tjejerna är väldigt starka i år, säger den första kvinnliga programledaren Linda Isacsson till Expressen.

Bland kraftpaketen finns 37-åriga Beatrice Karlsson från Arvidsjaur, Angela Monroe, 31, före detta basketspelare från Stockholm och den 21-åriga stuntkvinnan Anna Lundh från Borlänge.

Där finns också Ellenor Pierre, som på franchisebasis driver den nyöppnade klädbutiken Esprit Men i Valbo. Tidigare förestod hon MQ-butiken i köpcentrum. Hon sökte till programmet och blev utvald bland inte mindre än 1500 aspiranter på en plats.

Inspelningarna har föregåtts av stort hysch-hysch och TV4 släppte inte namnen på de 18 deltagarna förrän på tisdagen.

Men på Aftonbladets webb-tv har uppmärksamma Gävlebor kunnat konstatera att Ellenor Pierre är med i samlingen överlevare med en tuff uppgift framför sig.

Årets upplaga av den tidigare så populära dokusåpan har tagits över av TV4.

Årets ”öde ö” är en av 45 öar i Palawans skärgård. Enligt TV4 är inspelningsön noga utvald och centrum blir den spännande plats där ö-rådet placeras.

(GD-TV4-TT Spektra)

Mer läsning

Annons