Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En amerikansk version av första filmen är på gång

/

Var lugna, den amerikanska versionen av ”Snabba Cash” är på gång.

.– Vi vill skynda långsamt. Det här är ett projekt jag verkligen bryr mig om, säger Zac Efron till TT Spektra.

Annons

Det är tonårsidolen Efron som köpt den amerikanska nyinspelningsrättigheten till ”Snabba cash”. Han ska också spela huvudrollen i filmen. Än är det inte klart när den amerikanska versionen ska spelas in, men det är uppenbart att den före detta tonårsidolen Efron, som nu satsar på betydligt mer vuxna roller än tidigare, ser fram mot projektetet.

– Det är en väldigt bra berättelse och jag vill verkligen att vi gör den rättvisa. Därför får det ta den tid det tar, säger Zac Efron under Cannesfestivalen i maj.

I Sverige har ”Snabba Cash II” premiär den 17 augusti. Samtidigt närmar sig i USA premiären för den första svenska filmen. Och nu har den fått en fin skjuts – den ska nämligen lanseras som en ”Martin Scorsese presenterar”-film. Den legendariske regissören säger i en kommentar:

”Jag blev djupt imponerad av Daniel Espinosas ”Snabba Cash” av den hårda enkla stilen som speglar karaktärernas liv och den miljö de lever i. Jag fastnade för den ödesmättade känslan i filmen, av hur välmenande människor gör ett enda felsteg och får betala ett fruktansvärt högt pris. Men också av huvudkaraktärens skrämmande och överraskande utveckling. ’Snabba Cash’ är en hård historia och en film att räkna med.”

Gunnar Rehlin/TT Spektra

Mer läsning

Annons