Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En estradör också

/
  • Kristoffer Appelquist. Inte bara komiker utan en populär estradör på flera sätt.

Att kalla Kristoffer Appelquist för ståupp-komiker gör honom inte riktigt rättvisa. Kristoffer är en estradör av rang och en av landets mest populära komiker.

Annons

År 2010 satte han upp sin bejublade ståupp-föreställning ”KRIG”. Där förklarade han krig mot allt ifrån den egna övervikten till fredsbevarande styrkor i Afghanistan. Han har även jobbat som fältartist i just Afghanistan. Förutom att åka land och rike runt och köra standup, så har han jobbat en hel del i tv.

Förutom ”Timeout”, ”Parlamentet”, ”Babben & Co”, ”Morgonsoffan” och ”Stockholm Live”. Han har även varit med i humorserien ”Starke man”, där han spelade den nördige datateknikern.

Susanna Eklund skämtar gärna om vådan över att alltid behöva ta för sig, ta plats och armbåga sig fram. Andra favoritämnen är iakttagelser från vardagen och sport. Hon har gjort sportkrönikor på radio och suttit i sportpanelen i ”Gomorron Sverige” på SVT. Hon är den enda kvinnan som skrivit manus till tv-programmet ”Parlamentet” och har också medverkat i programmet ”Släng dig i brunnen”.

Med sig denna kväll har de bland andra Mathias Heldevik. MC: Per Rydqvist

Mer läsning

Annons