Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Extrakonsert med Swedish House Mafia

/
  • Swedish House Mafia, dvs Sebastian Ingrosso, Steve ­Angello och Axwell.Foto: Carl Lindstrom

Det blir en extrakonsert med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna. Den extrainsatta spelningen hålls den 23 november.

Annons

Suget efter att se det svenska dj-kollektivet Swedish House Mafias spelning på Friends Arena i Solna, norr om Stockholm, den 24 november var stort. Så stort att samtliga 35 000 biljetter till spelningen som släpptes under måndagen tog slut nästan omedelbart, eller 42 minuter för att vara exakt, enligt arrangören SPG Live.

Under eftermiddagen kom också ett glädjande besked för bandets alla fans. Det blir en extraspelning den 23 november på samma arena. Biljetterna, alltså ytterligare 35 000, släpps under tisdagen.

Swedish House Mafia meddelade under midsommarhelgen att man ska lägga av efter den kommande turnén. ”Vi vill tacka var och en av er för att ni följde med oss på den här resan. We came, we raved, we loved”, står det på bandets hemsida. Spelningen på Friends Arena är trions sista inbokade konsert. Det allra sista framträdandet kommer att meddelas i augusti.

Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso har spelat tillsammans sedan 2005, men Swedish House Mafia bildade de 2010. Med bland annat hits som ”Save The World” och ”Miami 2 Ibiza” har de haft stora försäljningsframgångar. I december 2011 spelade de för ett utsålt Madison Square Garden i New York.

Henrik Larsson

Mer läsning

Annons