Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det räcker om du bara låtsas ha sett detta

/
  • Du blir med största säkerhet betydligt gladare om du bara låtsas se ”Min låtsasfru” med Jennifer Aniston och Adam Sandler.

Annons

Förr gillade jag honom, faktiskt. Men Adam Sandler har successivt tappat stinget. Nu verkar det bara som han är någon annanstans när han agerar i sina filmer. Möjligen på banken...

Produktiviteten har tagit kål på honom, det blir urvattnat värre. Här är han en framgångsrik plastikkirurg som lever på lögner och en falsk vigselring för att få sig ett ligg. Brudarna går på finten och han munhugger friskt om detta med sin sekreterare på kliniken, spelad av Jennifer Aniston.

Gissa vad som händer? Just det, hon invigs i chefens falskspel när denne träffar sin drömtjej Palmer (Dekker), en blondin som hämtad ur ”Baywatch”. Det visar sig sedermera, efter en resa till undersköna miljöer på Hawaii, att även Anistons figur i bikini skulle kunna platsa där. Mycket går nämligen ut på sex – i ord och bild.

Hela storyn är uppbyggd på lögner, men det tar omkring tio minuter från start innan man vet exakt hur det kommer att sluta.

Mer läsning

Annons