Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flinck ställer in – Di Leva ersätter

/

Annons

Kort därefter hade man sin ersättare klar – Gävlesonen Thomas Di Leva. Men Roger är allt annat än glad för den sena beslutet om att ställa in.

– Man blir så fruktansvärt jävla besviken. Vi ligger ute i sjutton olika tidningar med att Thorsten ska uppträda hos oss och sen ringer de och säger att han opererat benet dagen innan. De säger att det var akut och att han riskerade att bli förlamad. Men ett sådant här ingrepp kommer man väl inte på dagen före man spelar? Det är så dåligt, säger Roger Westblom upprört.

I stället kunde produktionsbolaget United Stage med kort varsel erbjuda Thomas Di Leva som ersättare då han inte var uppbokad för något på tisdag. Men den populäre sångaren från Gävle rör sig i en liten annan prisklass än den skandalomsusade sångaren och skådespelaren.

– Ja. vi pratar ju om helt andra gager när det gäller Di Leva. Jag har redan gått med min entré som är ganska låg och den får kvarstå, det är ju inte folkets fel. Jag får ingen ersättning för det här utan får betala mellanskillnaden själv, det går under force majeure, säger Roger Westblom.

Söndagen den 1 juli uppträdde Torsten Flinck på Allsången i Gränna Hamn utanför Jönköping. Där beslutade man att efter 15 minuter ta av honom från scen då han höll en osammanhängande monolog inför publiken.

– Torsten Flinck mådde inte riktigt bra och pratade om saker på scenen som inte riktigt känns passande, sa Calle Wisborg, producenten för arrangemanget i Gränna Hamn till P4 Jönköping då.

Roger Westblom anade onåd när han läste om incidenten efteråt.

– Visst blir man orolig när man läser i tidningar att han stoppats efter en låt. Allt kan hända med honom. När han kom fram kändes det som en rolig grej som skulle passa oss. Det är inte så jävla lätt att hitta grejer som faller in i vårt arrangemang, vi vill att det ska vara familjärt och nära. Så egentligen är Di Leva den bästa ersättningen vi kunde fått. Vi har pratat om att ta in honom men med honom vet vi att han håller i alla år medan Flinck är mer en dagslända, säger Roger Westblom.

Gefle Dagblad har sökt Flincks och Di Levas produktionsbolag United Stage för en kommentar.

Mer läsning

Annons