Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gasta inleder en miniturné

Gasta går nu även till attack mot övriga Gästrikland.

Annons

Ja, i kväll inleds nämligen en miniturné ute i närmiljön, företrädesvis den västra delen av distriktet. Först ut är Gästis i Torsåker dit Tobias Jacobsson, Tomas Ahlbeck, Peter Kjellberg, Stefan Söderblom, Per Rydkvist, Hans Carstensen, Peter Drake och Gerda Bylund anländer.

Headlinern Tobias Jacobsson är utbildad skådespelare och har sysslat med stå upp sedan 1999. Han är särskilt intressant, eftersom han spelar huvudrollen i Lasse Åbergs sjätte film om Stig-Helmer Olsson – ”The Stig Helmer Story”.

– Tobias har huvudrollen och spelar Stig-Helmer som ung, berättar Gerda. Filmen har premiär på juldagen och det är inte ett alltför vågat tips att tro Tobias Jacobsson efter det datumet kommer att bli en av våra mest eftertraktade komiker – särskilt som han redan är en av våra roligaste!

I morgon gästar turnégänget Edskens camping i Hofors och då tillkommer Anna Siekas och Mathias Heldevik. På fredag återkommer GASTA till Stora Vall Gästgiveri i Gävle (succégig där tidigare i sommar) med Gerda Bylund som nytillkommen. Och på lördag är det Restaurang Strandbaden i Årsunda som får besök.

Fyra gig på fyra dagar, det ska ses som en missionstripp för den kultur som kallas stand up.

Mer läsning

Annons